Project Description

This project consists of a new design and an enlargement of already existing shops. The proposal is based on the creation of a new shop that visually links the two spaces of the original construction and on the subdivision of the existing shops. Three shops will be added to this complex: one in the ground floor and two in the top floor.
In order to give greater value to the central plaza, which was redesigned to match the overall aesthetic appearance of the complex, the two existing spaces were joined together.
In this intervention, we tried to combine old with new. We used shapes and sections of iron painted in black for the enlargement, seeking to highlight the brick and the railway materials of the original construction. In this way, a harmonious complex was created, where the existing and projected elements were related to form an integrated whole.